WHAT'S HAPPENING?

Stay on top of this year's plans Here you will find schedules, calendars, deadlines, due dates, and general information to help you stay organized. 

daily schedule - semester 2

Mondays, Tuesdays, Thursdays and Fridays will follow the schedule below. WEDNESDAYS will be ASYNCHRONOUS . . . PLCs, grading, student feedback, small group instruction, and individual student support.

Block 1

7:45 - 9:05 am

5 minute break

SYNCHRONOUS LEARNING. Virtual/hybrid teacher led learning. Class is 80 minutes and during this time students will have complete access to their instructor. Instructions will be given, demonstrations will be on-screen and any questions students have are welcomed.  Any student in need of additional help can arrange a time for individual help during asynchronous learning hours or after school.

Mrs. McCoy - IMD Capstone

Mrs. Cook - Principles of Art, Media & Communications (PAMC)

Block 2

9:10 - 10:30 am

5 minute break

SYNCHRONOUS LEARNING. Virtual/hybrid teacher led learning. Class is 80 minutes and during this time students will have complete access to their instructor. Instructions will be given, demonstrations will be on-screen and any questions students have are welcomed.  Any student in need of additional help can arrange a time for individual help during asynchronous learning hours or after school.

Mrs. McCoy - PLANNING

Mrs. Cook - Principles of Art, Media & Communications (PAMC)

FLEX

10:35 - 11:20 am

ASYNCHRONOUS LEARNING. 45 minutes

LUNCH / 11:25 - 11:50 pm

11:55 - 1:20 pm

5 minute break

SYNCHRONOUS LEARNING. Virtual/hybrid teacher led learning. Class is 80 minutes and during this time students will have complete access to their instructor. Instructions will be given, demonstrations will be on-screen and any questions students have are welcomed.  Any student in need of additional help can arrange a time for individual help during asynchronous learning hours.

Block 3

Mrs. McCoy - Interactive Media & Design I (IMD1)

Mrs. Cook - PLANNING

Block 4

1:25 - 2:45 pm

5 minute break

SYNCHRONOUS LEARNING. Via Zoom teacher led learning. Class is 45 minutes and during this time students will have complete access to their instructor. Instructions will be given, demonstrations will be on-screen and any questions students have are welcomed.  Any student in need of additional help can arrange a time for individual help during asynchronous learning hours.

Mrs. McCoy - Interactive Media & Design I (IMD1)

Mrs. Cook - James M. Bennett / Art

Wednesdays

ASYNCHRONOUS LEARNING.Wednesdays are set aside for asynchronous instruction. Contact your teacher if you need help. Resources such as videos and written instructions will be provided to students via Google Classroom.  Virtual communication will be via Zoom, but email and phone communications are welcome as well.

Asynchronous

For LESSON INSTRUCTIONS, DUE DATES, and DEADLINES, go to Google Classroom.